header foto header foto
Nieuwsbericht
 

Even voorstellen: nieuwe vrijwilligers!

29-8 Nieuws In de zomervakantie zijn we actief op zoek gegaan naar nieuwe vrijwilligers voor belangrijke taken op HCEL. Want zonder vrijwilligers zouden heel veel dingen die normaal lijken, niet door kunnen gaan. We zijn blij dat Ingrid, Inge en Marc onze club komen versterken! Hieronder stellen ze zich kort voor:

 • Ingrid Hop, coordinator wedstrijdtafel: 
  " Sinds een aantal jaren help ik mee aan de wedstrijdtafel, de eerste keer was het wennen, ,maar met hulp van een ervaren vrijwilliger en wat humor kwam het helemaal goed. Ik vind het belangrijk om iets voor de vereniging te doen waar mijn kinderen, Stephan Lejeune (JB2) en Fréderique Lejeune (MC3) lid van zijn. Ik had de oproep al eerder gezien....de vraag of er iemand coördinator van de wedstrijdtafel wilde worden. Ik heb er niet direct op gereageerd, maar toen er daarna weer een oproep kwam, dacht ik: dit wil en ga ik op mij nemen. Als het kan, ga ik bij Stephan en Fréderique kijken, je zult mij dus wellicht een keer zien langs de lijn of achter de wedstrijdtafel.


 • Inge Mulders, wedstrijdsecretariaat zaterdag
  " Het aftellen naar de eerste wedstrijddag is begonnen! Op de achtergrond zijn wij alweer druk in de weer om alles goed en op tijd te regelen. Zoals jullie wellicht hebben vernomen, heb ik het stokje van het wedstrijdsecretariaat junioren en jongste jeugd overgenomen van Monique Bos. Maar wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Inge Mulders, woonachtig in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen, getrouwd met Michael en moeder van Naomi, keepster MC1. Vorig seizoen was ik teammanager van MC2. Dit was Naomi’s eerste seizoen als spelend lid bij HCEL en op die manier hebben wij HCEL op een leuke en snelle manier goed leren kennen. De overstap naar HCEL bevalt ons goed. In seizoen 2016/2017 trainde Naomi enkel op de maandag mee bij de keepersschool. Hiervoor keepte Naomi namelijk bij MHC Rapide. Bij Rapide maakte ik tijdens diverse evenementen de foto’s en ondersteun ik Michael bij zijn taken als opleidingscoördinator clubscheidsrechters/CS+-coach.

  Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om betrokken te zijn bij de vereniging waar onze dochter actief is; samen zorgen wij er immers voor dat iedereen een leuk, plezierig en sportief seizoen kan hebben. Eind vorig seizoen werd ik getagd onder de facebookoproep voor het wedstrijdsecretariaat en, zoals jullie wellicht reeds hebben gezien, heb ik nu de eerste wedstrijddagen voor jullie ingepland. Ik hoop dat wij er samen een leuk, gezellig, succesvol en sportief seizoen 2018/2019 van gaan maken en mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail naar [email protected]!

 • Marc Kijzers, wedstrijdsecretariaat zondag
  Ik ben Marc Kijzers, 41 jaar en woonachtig in Etten-Leur. Ik woon samen met Celeste en heb twee dochters, Emma (8 jaar oud) en Feline (5 jaar oud). Vanaf aankomend seizoen ben ik de nieuwe wedstrijdsecretaris voor de seniorencategorie en zal ik de wedstrijden, uitslagen, verzoeken proberen zo goed mogelijk in te vullen en verder te gaan verwerken. Ik ben al wat langer bekend met het hockeywereldje en het is een fantastische sport. Zelf heb ik altijd gehockeyd in Oost-Brabant en ben ik me daarna gaan richten op het trainen en coachen van prestatieve teams in de juniorencategorie en vervolgens op diverse prestatieve Heren 1 teams in de seniorencategorie. Ik heb dit nog jarenlang gedaan. Onze oudste dochter heeft inmiddels sinds dit seizoen de overstap gemaakt van het voetbal (DSE) naar het hockey en gaat in M6E4 spelen op zaterdag. 

  Ik ga met veel plezier het wedstrijdsecretariaat voor de senioren aan en ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in het nieuwe hockeyseizoen als ik!

  Een heel goed, sportief hockeyseizoen toegewenst!  

29-8-2019 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?