header foto header foto
Nieuwsbericht
 

Fluiten wedstrijden + DWF ingevuld?

10-9 Nieuws De eerste wedstrijden zijn gespeeld. Het was weer leuk, spannend en meeslepend zoals altijd. Zijn alle DWF's inmiddels goed en volledig ingevuld?! We herhalen nog even de uitgangspunten voor het fluiten van wedstrijden:


  • Ben jij ingedeeld bent en kun je niet fluiten? Regel dan zelf een vervanger. Het niet komen opdagen en/of niet tijdig doorgeven van de naam van de vervanger, heeft een sanctie tot gevolg.

  • Ben jij ingedeeld als scheidsrechter, maar kan jij onverhoopt niet en neemt iemand anders jouw fluitbeurt over? Geef dit dan, uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd, door aan de arbitragecommissie via [email protected].

    Dan krijgt degene die jouw beurt overneemt de juiste verificatiecode, maar weet ook de wedstrijdtafel/-secretariaat wie er fluit en het DWF moet invullen. Als ruilen akkoord is, sturen wij geen bevestiging. Dit kan jij controleren in de app en/of op de website.
  • Heb jij een wedstrijd gefloten? Vul dan direct na de wedstrijd het DWF in! Dit kan op de laptop bij de wedstrijdtafel en/of via je eigen mobiele telefoon. Ga naar www.hcel.nl/formulier.
    Let op: vergeet niet om onder "opmerkingen" een cijfer te geven voor FairPlay (schaal 0-10)!

Op deze manier zorgen we samen voor tijdige registratie van de uitslagen van onze wedstrijden! En voorkomen we een boete van de KNHB. 

Alvast bedankt voor je medewerking!
10-9-2019 Hockey

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Waar kan je als coach tegenwoordig zien of de meiden uit de C moeten fluiten? Kon vroeger op oude site groetjes suzanne

Suzanne van Enter12-9-2018 @ 14:22:29

Suzanne, als het goed is heb je gisteren een mail van me ontvangen als het niet lukt hoor ik het graag

Herman van der Klooster14-9-2018 @ 8:40:33

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?