header foto header foto
Nieuwsbericht
 

Choco Loco!!

12-10 Nieuws Na het succes van vorig jaar is de Sint Verenigingsactie terug! Samen met Albert Heijn gaan wij Sinterklaas weer een handje helpen. Dat doen we door het verkopen van heerlijke, ambachtelijke chocoladeletters voor maar €5,- per stuk.

Wanneer?

De verkoop is in de periode van maandag 22 oktober t/m zondag 4 november. De letters zijn in de week van 12 november binnen om uit te delen.

En weet je wat zo leuk is? Sinterklaas geeft ons een cadeautje! 
Want voor iedere verkochte letter doneert hij:

  • €0.50 aan het team
  • €0.50 aan Make-A-Wish
  • €0.25 aan de club. 
Zo haalden sommige teams vorig jaar een mooi bedrag bij elkaar voor het teamweekend, teambuilding of de teampo

Tip:
 Heb je een teamsponsor? Of werkt je vader, moeder, oom of buurman bij een (groter) bedrijf? Vraag of ze bij jou chocoladeletters willen kopen. Leuk als decembergeschenk! Vanaf 40 stuks kunnen de chocoladeletters geleverd worden mét logo, tegen kleine meerprijs van €25,-. Bestellingen vanaf 100 stuks hoeven geen opmaakkosten te betalen.

Schrijf je team in!
Stuur voor 20 oktober een e-mail naar [email protected] met het aantal spelers dat chocoladeletters gaat verkopen. Dan zorg ik ervoor dat alle benodigde invullijsten klaarliggen achter de bar vanaf 22 oktober.


En dan de ‘big surprise’….
Is jouw team nr. 1-2-3 bestverkopende team? Dan krijgen jullie nog een extra bonus van Sinterklaas op jullie verkoopresultaten! De prijzen maken we later bekend.

Kortom: een super toffe actie om Sinterklaas te helpen én je in te zetten voor drie ‘goede doelen’. Waar wacht je nog op?!

Coaches, managers en/of aanvoerders ontvangen deze week persoonlijke uitnodiging per e-mail.
12-10-2019 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?