header foto header foto
Nieuwsbericht
 

Nieuwe voorzitter, penningmeester en nieuw Erelid bij HCEL

20-11 Nieuws De aanwezigen op de ALV van maandag 19 november 2018 gingen unaniem akkoord met de voordracht van Joost van Rooij als nieuwe voorzitter van onze club. Hoera! Ook waren de reacties positief op het voorstel dat Erik Vermeij zijn lopende bestuurstermijn (tot 2020) de portefeuille van penningmeester op zich gaat nemen. Door de toezegging van deze twee heren kan onze club de komende jaren weer verder bouwen aan een professionele club met het behoud van een gezellig familiekarakter! 

Benieuwd wie er nog meer in het bestuur zitten? Klik hier.

Erelidmaatschap
Een bijzonder moment tijdens de ALV was ook de (postuum) toekenning van het Erelidmaatschap aan Harrie Berden. Harrie heeft tijdens zijn jaren in de sponsorcommissie, als penningmeester maar zeker ook als voorzitter (2003-2010) veel voor de hockeyclub betekend. Het bestuur is zich ervan bewust dat de afgelopen jaren te weinig erkenning is gegeven aan dit soort toewijding. Daarom vond gisteravond alsnog de voordracht plaats. Vrouw Annie Berden nam, onder toeziend oog van haar kinderen, een bedankje en bloemen in ontvangst.
 

Onze club telt nu vijf Ereleden.


   
Andere onderwerpen
Tijdens de ALV werd verder gebrainstormd over hoe we meer vrijwilligers aan de club kunnen binden en werden de contributies voor seizoen 2019-2020 vastgesteld.
De notulen van de ALV vind je binnenkort achter de inlog op de website. 

20-11-2019 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?