header foto header foto
Nieuwsbericht
 

ALV 19 november: kandidaten bestuur en vrije zetel

30-10 Nieuws

Op maandag 19 november vindt om 20.00 uur de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in het clubhuis. De agenda voor de ALV ontvang je uiterlijk twee weken van tevoren.Belangrijk onderdeel deze avond is de invulling van de bestuurszetels.

Even voorstellen: twee kandidaten
Het bestuur stelt je via deze weg voor aan twee kandidaten: Joost van Rooij stelt zich kandidaat als voorzitter. Manouk van de Enden is de voorgedragen kandidaat voor de rol van penningmeester.

 • Joost van Rooij, kandidaat voorzitter
  "Ik benJoostvan Rooij, een halve eeuw oud, getrouwd met Kitty en vader van Vera (je kent haar van achter de bar) en Sem. Naast de hockeyclub houd ik me bezig met mijn werkzaamheden als Corporate Finance Adviseur voor Witlox VCS in Etten-Leur en Breda. Als ik tijd over heb, dan probeer ik te sporten en te genieten van de mooie dingen van het leven.

  Ik ben sinds 2006 betrokken bij de club. In de eerste jaren vooral als ouder en daarna in diverse vrijwillige functies. Vanaf 2012 ben ik bestuurslid met als belangrijkste taak de financiën in de gaten houden. Op dit moment ben ik ook interim voorzitter. De club is mijn hobby en geeft me energie. Des te leuker is het om energie aan de club te geven.

  Als voorzitter hoop ik er voor alle leden te zijn. Ik vind het belangrijk dat kernwaarden van de club behouden blijven. Dit zijn in mijn beleving sportiviteit, gezelligheid en saamhorigheid. Voor de komende jaren zijn er diverse uitdagingen. Maatschappelijke ontwikkelingen als individualisme en veranderende sociale betrokkenheid zijn van invloed op het beleid dat de club moet voeren. Tegelijkertijd willen we sportief het beste voor iedereen bereiken, steeds op zijn of haar niveau. Die twee aspecten gaan niet altijd goed samen. Mijn doelstelling is omsamenmet alle leden en ouders te werken aan de sportclub van toekomst. Hoe die sportclub eruit ziet? Daarover ga ik graag met de leden en ouders in gesprek. Want de club is van en voor de leden. Op die manier wil ik de komende drie jaar mijn steentje blijven bijdragen.”

 • Manouk van den Enden, kandidaat penningmeester
  "Ik ben Manouk, 26 jaar en ga binnenkort in Breda wonen. In het dagelijkse leven werk ikbij een groot accountantskantoor,momenteelin de functievan controleleider. Daarnaast studeer ik deeltijd aan Nyenrode.Op zaterdagochtendtover ik ominfietsinstructeur bij Medisports in Etten-Leur (sprint of spinning) en vind dat altijd een top start van het weekend.

  Vanaf mijn 6e ben ik gaan hockeyen bij HCEL en heb daar enkelhalf jaartje pauze in genomen. Dus de tijd vliegt! Ik hockey nu in Dames 1.

  Ik heb door mijn werktijden bijvoorbeeld nooit training kunnen geven aan de jonge talenten. Als ik op deze manier in mijn eigen tijd en in de avonduren iets kan doen voor de club, wil ik dat zeker gaan proberen. En ik heb uiteraard ook wel affiniteit met financiën."
Vrije zetel: secretaris/communicatie
Na een bestuurstermijn van drie jaar treedt Milou Jansen af als bestuurslid. "Bestuurslid zijn in een vereniging van deze grootte is een pittige klus. We willen allemaal veel, maar de beschikbare handjes zijn beperkt. Ik ben trots op alle vrijwilligers waar ik de afgelopen periode mee heb samengewerkt. En in het bijzonder op ons fantastische lustrumjaar. De aanwas van nieuwe, jonge én goede bestuursleden is een topontwikkeling. Dat heeft onze club nodig. Ik nodig je uit een stapje extra te zetten voor deze mooie club. In welke vorm dan ook. Wil je meer over mijn zetel? Ik betaal de koffie."

Kandidaat stellen
Andere kandidaten kunnen zich schriftelijk en voorzien van motivatie melden bij het bestuur via [email protected] Wacht hier niet te lang mee.
30-10-2019 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?