header foto header foto
HC Etten-Leur
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 17 november 2018
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Meisjes F04 R.M.H.C. de Pelikaan MF5
Algemeen
Nov
7

Vacature: verenigingsmanager!

Na twee jaar stopt Monique Bos als verenigingsmanager bij HCEL per 1 december 2018. Monique, bedankt voor jouw actieve betrokkenheid en enthousiasme in deze periode! Wie volgt haar op?! Lees de vacature hier. 

Wij zoeken: een betrokken verenigingsmanager/ Hockeyclub Etten-Leur is met ruim 1.100 leden een van de grootste sportverenigingen in de gemeente Etten-Leur. Een club met ambities maar waar gezelligheid minstens zo belangrijk is. Een club die continu in beweging is en waar je als verenigingsmanager de ‘spin in het web’ bent: je bent op de hoogte van alles wat er op en rond de velden gebeurt!  Jouw plaats in de vereniging? Je rapporteert aan het bestuur en werkt nauw samen met de voorzitter en horecamanager.
 
Wat ga je doen?
Je (mede) coördineert en (mede) organiseert activiteiten en evenementen; Je ondersteunt het bestuur en de commissies bij de uitvoering van haar taken en je vervult daarbij een adviserende rol; Je treedt op als aanspreekpunt voor vrijwilligers, commissieleden, (ouders van) leden en externe partijen zoals de KNHB en de gemeente.
Wat vragen we van jou?
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; Je bent flexibel en stressbestendig. Plannen en organiseren zit in je bloed; Je bent duidelijk zichtbaar en aanspreekbaar voor mensen op de club (met name in de weekenden); Je vertegenwoordigt de club bij voorkomende gelegenheden.

Wat bieden we jou?
Een leuke en afwisselende functie in het hart van de vereniging; Arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie, de tijdsbesteding en het verenigingskarakter.
 
Interesse?
Stuur voor 1 december 2018 een e-mail naar [email protected] . Vermeld daarbij duidelijk waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn.
 

Algemeen
Okt
30

ALV 19 november: kandidaten bestuur

Op maandag 19 november vindt om 20.00 uur de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in het clubhuis. De agenda voor de ALV ontvang je uiterlijk twee weken van tevoren.Belangrijk onderdeel deze avond is de invulling van de bestuurszetels.

Even voorstellen: twee kandidaten
Het bestuur stelt je via deze weg voor aan twee kandidaten: Joost van Rooij stelt zich kandidaat als voorzitter. Manouk van de Enden is de voorgedragen kandidaat voor de rol van penningmeester.

Joost van Rooij, kandidaat voorzitter
"Ik benJoostvan Rooij, een halve eeuw oud, getrouwd met Kitty en vader van Vera (je kent haar van achter de bar) en Sem. Naast de hockeyclub houd ik me bezig met mijn werkzaamheden als Corporate Finance Adviseur voor Witlox VCS in Etten-Leur en Breda. Als ik tijd over heb, dan probeer ik te sporten en te genieten van de mooie dingen van het leven.

Ik ben sinds 2006 betrokken bij de club. In de eerste jaren vooral als ouder en daarna in diverse vrijwillige functies. Vanaf 2012 ben ik bestuurslid met als belangrijkste taak de financiën in de gaten houden. Op dit moment ben ik ook interim voorzitter. De club is mijn hobby en geeft me energie. Des te leuker is het om energie aan de club te geven.

Als voorzitter hoop ik er voor alle leden te zijn. Ik vind het belangrijk dat kernwaarden van de club behouden blijven. Dit zijn in mijn beleving sportiviteit, gezelligheid en saamhorigheid. Voor de komende jaren zijn er diverse uitdagingen. Maatschappelijke ontwikkelingen als individualisme en veranderende sociale betrokkenheid zijn van invloed op het beleid dat de club moet voeren. Tegelijkertijd willen we sportief het beste voor iedereen bereiken, steeds op zijn of haar niveau. Die twee aspecten gaan niet altijd goed samen. Mijn doelstelling is om samen met alle leden en ouders te werken aan de sportclub van toekomst. Hoe die sportclub eruit ziet? Daarover ga ik graag met de leden en ouders in gesprek. Want de club is van en voor de leden. Op die manier wil ik de komende drie jaar mijn steentje blijven bijdragen.”

Manouk van den Enden, kandidaat penningmeester
"Ik ben Manouk, 26 jaar en ga binnenkort in Breda wonen. In het dagelijkse leven werk ikbij een groot accountantskantoor,momenteelin de functievan controleleider. Daarnaast studeer ik deeltijd aan Nyenrode.Op zaterdagochtendtover ik ominfietsinstructeur bij Medisports in Etten-Leur (sprint of spinning) en vind dat altijd een top start van het weekend.

Vanaf mijn 6e ben ik gaan hockeyen bij HCEL en heb daar enkelhalf jaartje pauze in genomen. Dus de tijd vliegt! Ik hockey nu in Dames 1.

Ik heb door mijn werktijden bijvoorbeeld nooit training kunnen geven aan de jonge talenten. Als ik op deze manier in mijn eigen tijd en in de avonduren iets kan doen voor de club, wil ik dat zeker gaan proberen. En ik heb uiteraard ook wel affiniteit met financiën." Vrije zetel: secretaris/communicatie Na een bestuurstermijn van drie jaar treedt Milou Jansen af als bestuurslid. "Bestuurslid zijn in een vereniging van deze grootte is een pittige klus. We willen allemaal veel, maar de beschikbare handjes zijn beperkt. Ik ben trots op alle vrijwilligers waar ik de afgelopen periode mee heb samengewerkt. En in het bijzonder op ons fantastische lustrumjaar. De aanwas van nieuwe, jonge én goede bestuursleden is een topontwikkeling. Dat heeft onze club nodig. Ik nodig je uit een stapje extra te zetten voor deze mooie club. In welke vorm dan ook. Wil je meer over mijn zetel? Ik betaal de koffie."
Kandidaat stellen
Andere kandidaten kunnen zich schriftelijk en voorzien van motivatie melden bij het bestuur via [email protected] Wacht hier niet te lang mee.

Algemeen
Okt
12

Choco Loco!!

Na het succes van vorig jaar is de Sint Verenigingsactie terug! Samen met Albert Heijn gaan  wij Sinterklaas weer een handje helpen. Dat doen we door het verkopen van heerlijke, ambachtelijke chocoladeletters voor maar €5,- per stuk.

Wanneer?
De verkoop is in de periode van maandag 22 oktober t/m zondag 4 november. De letters zijn in de week van 12 november binnen om uit te delen.
En weet je wat zo leuk is? Sinterklaas geeft ons een cadeautje!   Want voor iedere verkochte letter doneert hij:
€0.50 aan het team €0.50 aan Make-A-Wish €0.25 aan de club.  Zo haalden sommige teams vorig jaar een mooi bedrag bij elkaar voor het teamweekend, teambuilding of de teampo Tip:  Heb je een teamsponsor? Of werkt je vader, moeder, oom of buurman bij een (groter) bedrijf? Vraag of ze bij jou chocoladeletters willen kopen. Leuk als decembergeschenk! Vanaf 40 stuks kunnen de chocoladeletters geleverd worden mét logo, tegen kleine meerprijs van €25,-. Bestellingen vanaf 100 stuks hoeven geen opmaakkosten te betalen. Schrijf je team in! Stuur voor 20 oktober een e-mail naar  [email protected]  met het aantal spelers dat chocoladeletters gaat verkopen. Dan zorg ik ervoor dat alle benodigde invullijsten klaarliggen achter de bar vanaf 22 oktober. En dan de ‘big surprise’…. Is jouw team nr. 1-2-3 bestverkopende team? Dan krijgen jullie nog een extra bonus van Sinterklaas op jullie verkoopresultaten! De prijzen maken we later bekend. Kortom: een super toffe actie om Sinterklaas te helpen én je in te zetten voor drie ‘goede doelen’. Waar wacht je nog op?!

Coaches, managers en/of aanvoerders ontvangen deze week persoonlijke uitnodiging per e-mail.

Clubcompetitie
 

Heren 01

Berkel Rodenrijs - Heren 01
Datum zondag 18-11 Spelen 14:45

Dames 01

HC De IJssel - Dames 01
Datum zondag 18-11 Spelen 12:45

- Instagram -