HCEL Pubquiz

vrijdag 22 maart 2019   |   21:30 - 00:15   |   Clubhuis

Op vrijdag 22 maart a.s. organiseert Hockeyclub Etten-Leur een PubQuiz in het clubhuis. Vanaf 21.45 uur ben je welkom om een tafel uit te gaan zoeken en stipt om 22.15 uur zal de eerste vraag langskomen.

 

Wat is nu eigenlijk een PubQuiz?

Tijdens deze quiz vliegen de "oh ja” momenten je om de oren als je niet op tijd met de juiste feitjes komt. In meerdere rondes word je team, bestaande uit maximaal 5 personen, blootgesteld aan de meest uiteenlopende pubquizvragen.

De PubQuiz kent zijn oorsprong in Engelse pubs, maar wint de afgelopen jaren ook aan onze kant van de Noordzee aan populariteit. De kracht van de PubQuiz ligt in de diversiteit van de vragen. Daarmee is deze zeer geschikt voor man/vrouw, jong & oud. Hilariteit en strijd voor iedereen. Aan het einde wint er 1 team en zij krijgen natuurlijk een prijs!

 

Wie mag er mee doen?

Dat is eenvoudig; eigenlijk iedereen vanaf de A-jeugdleeftijd. De vragen zijn van zulke aard, dat het voor iedereen leuk is om mee te spelen. Misschien is het zelfs wel slim om met een gemengd team in te schrijven! Zowel qua geslacht als leeftijd.

 

Inschrijven dus maar!

Je schrijft een team in van minimaal 3, maar maximaal 5 personen in. Deelname kost € 10,00 per team. Je kunt je vanaf nu tot uiterlijk zaterdag 16 maart a.s. opgeven via: https://goo.gl/forms/STxDGbk0i0hHMcLy1

Geef bij aanmelding even door wie er in het team zitten en wat natuurlijk je teamnaam is!

Voor de winnaars hebben wij uiteraard een mooie prijs ter beschikking!

Gedurende de quiz zal er voor borrelhapjes worden gezorgd door HCEL.

 

Tot bij de HCEL PubQuiz!

 


P.S. Aan deelnemers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken!