HCEL - Rabobank Clubtribune tijdens FIH Pro League

zaterdag 29 juni 2019   |   08:00 - 23:45   |   Geen locatie ingevoerd


Wij mogen op uitnodiging van Rabobank met circa 120 vrijwilligers en leden naar de Hockey Pro League 2019 om de Rabobank Clubtribune te vullen. Dat wordt genieten van tophockey door de beste dameshockeyteams ter wereld. Zij strijden tegen elkaar om de winst van de eerste FIH Pro League-titel en kwalificatie voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

 

Deze prijs hebben wij gewonnen door het nomineren van onze vrijwilligers. Dit is ook de reden dat wij hen voorrang geven op deelname aan dit evenement.

 

Wij krijgen van de Rabobank de kaarten voor zitplaatsen inclusief busvervoer. Let op: er is geen mogelijkheid om met eigen vervoer te gaan.

 

Wij mogen naar twee wedstrijden, te weten Finale Dames om 3e en 4e plaats om 14.30 uur en de Dames Finale om 17.00 uur.

 

Tevens mogen er ongeveer 15 spelers in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar mee om de speelsters van de wedstrijd te begeleiden naar het veld! Je krijgt op dat moment een tenue van de Rabobank en vormt een erehaag voor de speelsters van de wedstrijd.

 

De wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni 2019.

 

Wil jij ook mee? Je kunt je opgeven via: https://forms.gle/v7Fvy9ZZFQZMRkFz5

 

Je kan 1 persoon tegelijkertijd opgeven.

Wil je met meerdere personen (let op: je moet vrijwilliger of lid zijn) mee, vul dan ieder individueel het formulier in!

 

Wil jij met de speelsters het veld op? Wij zullen 15 namen loten vanuit de aanmeldingen hiervoor.

 

De kaarten zullen op volgorde van binnenkomst worden toebedeeld, waarbij onze vrijwilligers voorrang hebben.

 

Vanuit de club zal er voor voldoende begeleiding worden gezorgd voor de jongere deelnemers.

 

Zo gauw er meer details bekend zijn, zullen wij de deelnemers zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Wij zullen jou per mail op de hoogte brengen of je deel kan nemen.